Nagyon örült a rendőröknek a bedrogozott fiatal

-

Speedet és marihuánát találtak a székesfehérvári rendőrök egy közúti ellenőrzésre megállított autóban ülő fiataloknál - olvasható a police.hu-n.


„A 81-es főúton járőröztünk február 6-án este, amikor egy nagy hanggal, nagy tempóval közlekedő idős, ütött-kopott autóra lettünk figyelmesek. Megállítottuk közúti ellenőrzésre" – mesélte Tóth Béla zászlós, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság mélységi ellenőrzési és közterületi támogató alosztályának járőrvezetője.

A rendőrök fellépésére az autóban ülő fiatal nő heves boldogságrohammal reagált, mindennek örült, kacagott a zsarukra. Nem örült ennyire a gépkocsi sofőrje és férfi utasa, akik a rendőrség közlése szerint szinte ledermedtek az egyenruhások láttán.

„Ültek az autóban, nem nagyon reagáltak semmire, felszólításainknak nem tettek eleget, alig akartak kiszállni a kocsiból. Beszédük összefüggéstelen volt, kérdéseik teljes értetlenségről tanúskodtak” – idézi föl Préda István főtörzszászlós, járőrvezető. Végül a különös viselkedésük, valamint az autót belengő erős marihuánaszag miatt alaposan átvizsgálták a személygépkocsit és utasai ruházatát.

A rendőrök összesen több mint 80 gramm marihuánát és közel 20 gramm speedet foglaltak le a helyszínen, a gépkocsi utasait előállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol a férfiakat gyanúsítottként, feltűnően jókedvű útitársnőjüket tanúként hallgatták ki.