Nagy összegben is fogadnak az új herceg/nő nevére

Forrás: AFP / SAEED KHAN

-

Katalin és Vilmos második gyereke hamarosan megszületik, pörög a fogadás-biznisz. Ketten is 200 ezer forintnak megfelelő fontot tettek fel arra, hogy Alice lesz a királyi család új tagja.


Az utolsó percig fogadnak a britek arra, hogy hívják majd Vilmos és Katalin hamarosan megszülető gyerekét, pontosan mikor érkezik és mekkora súllyal.

A gyereket április végére várják. A Reutersnak William Hill fogadóiroda szóvivője, Rupert Adams azt azt mondta, a fogadók többsége lányt vár, hogy tökéletes legyen a család. (A hercegi pár első gyermeke fiú.) Adams beszélt arról is, ketten tettek 500 fontot (átszámítva majdnem 210 ezer forintot) arra, hogy Alice-nek hívják majd a gyereket. A legtöbben egyébként ezt a nevet teszik meg, így túl sokat nem is fizet. A következő két név a Charlotte és Elizabeth. A legtöbbet a Dianaval lehetne kaszálni (a feltett pénz 16-szorosa jár), ha valóban Vilmos anyja után neveznék el a gyereket.

A fiúnevek közül a James vezet, népszerű még az Arthur és az Alexander is.

Az is lehet, hogy többeknek igaza lesz, Katalin és Vilmos első gyerekét ugyanis George Alexander Louisnak hívják. A BBC-n még ennél is pontosabb paraméterek szerepelnek: a gyerek Alice lesz, 3 kilóval születik szőkén, április 25-én.

A királyi család rajongói egyébként már letáboroztak a kórház előtt, ahol Katalin szül, nemzeti zászlókkal, rózsaszín és kék lufikkal várják őt, ahogy az első gyerek születésénél is.