Mourinho a viccek céltáblája lett

Fotó: AFP / OLI SCARFF

-

Kiesett a Chelsea a Ligakupából, Hazard büntetőt hibázott, Mourinho napjai meg vannak számlálva az angol lapok szerint. Az Arsenal 3-0-s veresége ezek szerint nem lep meg senkit.


Az angol lapok már a hét elején is José Mourinho menesztéséről cikkeztek, a hevesebb vérmérsékletűek azt is tudni vélték, hogy egy újabb vereség után már lapátra is teszik, mások inkább csak azt fejtegették, hogy meg vannak számlálva a napjai.


Legyen bárhogy is, a vereség bekövetkezett. Pontosabban a kiesés a Ligakupából, a nyolcaddöntőben, a Stoke City otthonában. A hazaiak közel álltak a győzelemhez, de Loic Rémy a 91. percben hosszabbításra mentette a meccset. Ott nem esett gól, jöttek a 11-esek, ahol senki nem hibázott, egészen a legutolsó lövésig, amikor Eden Hazard lövését kivédte Jack Butland. De a Stoke gólját se hagyják ki (0.45-től)!A kiesés után már Mourinhónak sem volt kedve a szokásos vicceihez, a sajtónak és a mémgyárosoknak annál inkább. A prototípus poén szerint az integető Mourinho képe alá odaírták, hogy goodbye, a Mirror című bulvárlap hatalmas, fekete alapon fehér feliratot helyezett a címlapjára: Finished.


Más viszont Eden Hazard idei gyenge teljesítményét emelte ki.Mourinho a meccs után arról beszélt, hogy még mindig képes jól aludni, hisz a Chelsea-ben, a családja pedig támogatja.


Közben az Arsenal még sokkal simábban esett ki, miután 3-0-ra kikapott Sheffieldben. Egy ManUnited-drukker kárörvendve alá is írta Arséne Wenger és Mourinho veszekedős képe alá: „Az én csapatom a rosszabb! - Nem, az enyém!”Angol Ligakupa, nyolcaddöntők:
Stoke City-Chelsea 1-1, büntetőkkel 5-4
Sheffield Wednesday-Arsenal 3-0
Hull City-Leicester City 1-1, büntetőkkel 5-4
Everton-Norwich 1-1, büntetőkkel 4-3


A mai program:
Manchester City–Crystal Palace 20.45
Liverpool–AFC Bournemouth 20.45
Southampton–Aston Villa 20.45
Manchester United–Middlesbrough 21.00