Mourinho a balhéról, a pusziról és a kertészkedésről

Fotó: AFP

-

A Chelsea vezetőedzője szerint nagyon veszélyes volt az izraeli stadion talaja.


A Chelsea simán, 4-0-ra legyőzte a Makkabi Tel-Avivot Izraelben, így 10 ponttal vezeti a csoportot az ugyancsak 10 pontos Porto és a 8 pontos Dinamo Kijev előtt. Az utolsó fordulóban a londoniak a Portót fogadják, és ha José Mourinho legalább döntetlent játszik volt csapatával, akkor továbbjut. „Kellene egy számológép, hogy ki tudjam számolni, hogyan juthatunk tovább. Mindenesetre nyernünk kell, és akkor biztosan a 16 között vagyunk” – kezdte a meccs utáni sajtótájékoztatót a portugál mester.


Terryt hordágyon vitték le


Mourinho elismerte, hogy összeszólalkozott Diego Costával. „Kértem tőle egy bizonyos mozgást, de nem azt csinálta, ezt pedig szóvá tettem. De nincs ezzel semmi baj, ez viszi előre a csapatot.


A szünetben az öltözőben volt némi puszi és ölelkezés, megbeszéltük.

Egyébként a Makkabi nem érdemelt ekkora vereséget, szerencsénk is volt. Az idén játszottunk már ennél sokkal jobban úgy, hogy kikaptunk, szóval az eredmény nem feltétlenül tükrözi a meccs képét.”

A találkozó előtti edzésen Ramires sérült meg a Sammy Ofer Stadion rossz gyepszőnyegén, a keddi találkozón pedig John Terry. „Nem tudom még, hogy mennyire súlyos a sérülésük, de lehet, hogy nem játszhatnak a hétvégén a Tottenham ellen. Nagyon rossz minőségű volt a talaj, borzasztó veszélyes volt, ezért is mentem be megigazítani” – utalt Mourinho a meccs közbeni kertészkedésre: