Mostantól ön is felhívhatja Trumpot, de már ő is felkészült erre

Fotó: Getty Images / Andy Kropa

-

Ebből a botrányból is jól jött ki a politikus-üzletember.


A Gawker nyilvánosságra hozta Donald Trump, az amerikai elnökjelöltségért kandidáló üzletember telefonszámát. Mindezt azután, hogy Trump egy sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozta a republikánus jelöltek mobilelérhetőségét, egyik kihívójának a Lindsey Graham szenátornak számát kétszer is felolvasta, valószínűleg azért, mert Graham bolondnak („jackass"nek) titulálta egy nappal korábban az üzletembert.


A szenátor rengeteg üzenetet kapott, majd egy paródiavideóban mutatta be, hogy kell tönkretenni egy mobilt.

A Gawker pedig úgy reagált Trumpra, hogy kirakta az oldalára – valamint a Jezebelre – az üzletember telefonszámát, arra kérve az olvasókat, hogy hívják fel, és kérdezzenek tőle bátran. Például azt, hogy milyen pozíciót szán Sarah Palinnek, vagy hogy lehetséges-e az, hogy egy férfi megerőszakolja a feleségét. A kérdések mind Trump korábbi kijelentéseire reflektálnak.

Donald Trumpot ez sem zavarta meg, ahogy a korábbi felháborodások sem. Egy szóvivője az Independentnek úgy nyilatkozott, a szám, amit a Gawker kirakott nagyon régi, és nem is ezt használja a politikus-üzletember.

Sőt, a politikus később meg is köszönte a Gawkernek, hogy kirakta a számát, és az üzenetrögzítőjére egy olyan szöveget mondott fel, amelyben a telefonálókat arra kéri, keressék fel a honlapját, és a Twitter-oldalát, valamint menjenek el a kampányrendezvényeire.

Donald Trump jelenleg a legnépszerűbb republikánus elnökjelölt, hogy ezt minek köszönheti a milliárdos, arról ebben a cikkünkben olvashat.