Most vasárnap nyitva tartó boltot keres? Itt a lista

Fotó: MTI/MTVA / Mohai Balázs

-


A Mindenár.hu most is – immár hagyományosan – összegyűjtötte a június 28-án, vasárnap nyitva lévő boltokat. ​Listájából kiderül, hogy most vasárnap is sok üzlet kivétel lesz a boltzár alól. Ezúttal több mint 170 boltról tudta meg, hogy kinyit, ezek között vannak kisebb egységek, nagyobb szupermarketek, diszkontok és benzinkutas üzletek.

A CBA például ezúttal terjedelmes listát juttatott el a Mindenár.hu-hoz.

A múlt héten három, a korábbi vasárnapokon pedig két egységgel kivételező Lidl most vasárnap már öt áruházát nyitja meg.

A Spar az elmúlt hetekhez hasonlóan több üzlettel készült a mostani vasárnapra, emellett az OMV-kutakon lévő Spar Expresszek is nyitva tartanak.

A Reálnak is sok boltja – csak Budapesten több mint 10 – nyitva tart most vasárnap is.

Hetekkel ezelőtt a Mol is elindította üzletláncát: a kutakon kialakított Fresh Corner-üzletekben mindennapos termékeket – például lisztet, cukrot, étolajat – is lehet kapni. A héten újabb egységgel bővült a lánc, a harmadik üzlet a budapesti Fóti úton kapott helyet.

A Tesco több mint 200 áruházából vasárnaponként két üzlet elérhető, mert ezeket a saját benzinkútjain a Shell működteti.

A többi nagy boltlánc, az Aldi, az Auchan, a Penny Market nem tett közzé a honlapján olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól.