Most megtudhat néhány dolgot a lottómilliárdosról

Fotó: MTI / Balaton József

-

Május végén elvitték minden idők második legnagyobb Ötöslottó főnyereményét, több mint ötmilliárd forintot. A mázlista lottózó kitöltötte a Szerencsejáték Zrt. „nagynyertes” kérdőívét, ez alapján például megtudhatjuk, hogy a milliárdos továbbra is dolgozik, nem hagyta ott a munkahelyét.


Persze, nevét, életkorát, azt, hogy hol él és milyen nemű, nem árulta el a nyertes, de azt igen, hogy nem ez volt élete első nagy nyereménye, bár az igaz, hogy az eddigi legnagyobb. Az ötöslottó mellett rendszeresen játszik kenót, és eurojackpoton is gyakran próbára teszi a szerencséjét – olvasható a Pénzcentrum oldalán.


Az eddigi havi jövedelméből éppen, hogy csak kijött, és továbbra is a munkahelyén szeretne maradni. Nem akarja feladni az eddigi életformáját, viszont azt tervezi, hogy elköltözik arról a településről, ahol most lakik.

Arra a kérdésre, hogy mit vesz először a nyereményéből, azt válaszolta, hogy egy másik lottót. A szelvényt egyedül játszotta meg, és mivel már hosszú évek óta lottózik, van egy bevált praktikája is: hármat toppant a lottózó ajtaja előtt.

Azt írta a kérdőívben, hogy mikor kiderült, hogy az ő számait húzták ki, először megijedt.

A pénzt befekteti, és kérni is fogja megbízható pénzügyi befektető segítségét a legoptimálisabb, legbiztonságosabb befektetéshez.