Molnár nem kér a Jobbikból és Medgyessy tanácsaiból

Fotó: Adrian Zoltan

-

Kunhalmi szétesett röhögése magánügy a szocialisták elnöke szerint.


Hibás elképzelésnek tartja az MSZP elnöke azt, hogy pártjának a Jobbikkal kellene összefognia a Fidesz-KDNP-kormány leváltásáért. „A Jobbikkal összefogni leváltani a Fideszt, az egy hibás koncepció” – mondta Molnár Gyula a Kossuth Rádióban. Molnár szerint teljesen világos, hogy ez az ország és a szavazók szempontjából is zsákutca.

A szocialisták elnöke szerint „ilyen típusú gondolkodás” nincs és nem is lesz a következő időszakban. Szerinte egyébként a Fidesz és a Jobbik ugyanazt akarja, csak az egyik hangosabban.

Molnár nagyon nem örül annak, hogy a volt kormányfő, Medgyessy Péter – aki a Jobbik és az MSZP összefogását felvetette – úgy érezte, hogy mostantól kezdve tanácsadói szerepet is kell vállalnia a pártban.

Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, az MSZP fővárosi elnöke december 30-ai sajtótájékoztatójáról – amikor többször szétesett röhögésben tört ki – Molnár azt mondta, párttársának nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni. Ez nem pártügy, hanem ez az ő személyes dolga, végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni – mondta Molnár.