Mire költi a Loki a Baloghért kapott 700 milliót?

Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

-

Balogh Norbertet 2,2 millió euróért (több mint 690 millió forint) vásárolta meg a Palermo a Debrecentől, a Dehir.hu Róka Géza klubigazgatónak tette fel a fenti kérdést.


„A döntés a pénz felhasználásáról az igazgatóság hatásköre, de valószínűsíthetem, hogy első helyen fog szerepelni a csapat megerősítése” – kezdte a klubigazgató. – Most nagyjából az átigazolási időszaknak a közepén járunk, tehát idő még van bőven, de mindenképp szeretnénk megerősíteni a csapatot. Olyan játékost találni azonban, aki a DVSC-nek erősítést, lehetőleg azonnali erősítést jelent, nem könnyű. Keressük a játékosokat, és reméljük, hogy meglesz az erősítés.”

Róka Gábor klubigazgató tovább elárulta, hogy mióta a magyar válogatott kijutott az Európa-bajnokságra, megnövekedett az érdeklődés a nemzetközi piacon a magyar játékosok iránt.


Holman érkezhet a középpályára


A klub honlapja közben arról számolt be, hogy a lengyel Lech Poznantól hazatérő ferencvárosi Holman Dávid Debrecenben edz, és mivel a zöld-fehérek nem tartanak rá igényt, így nagy esély van arra, hogy a középpályás a Lokiban folytatja.

A Debrecen nem utazik külföldi edzőtáborba, itthon készül Kondás Elemér csapata. Szombaton újabb két edzőmeccset játszik a Loki, ezúttal a szlovák élvonalban szereplő MFK Zemplín Michalovce ellen a Debreceni Labdarúgó Akadémián. Az első 12, a második 14 órakor kezdődik.