Mindenkit sokkolt új csodaautójával a ManUnited tinisztárja

Fotó: AFP / OLI SCARFF

-

Íratlan szabály a focisták között, hogy addig nem veszel csúcsjárgányt, amíg nem mutatsz valamit a pályán. Memphis Depay nem hallott még erről.


A 21 éves holland csatár csak most igazolt a Manchester Unitedbe 25 millió fontért, de máris meglepte magát karácsonyra egy 240 ezer fontos (kb. 100 millió forint) Rolls Royce Phantom Drophead Coupéval, és azzal gurult be a csapat carringtoni edzőkomplexumába.


100 milliót ér a csúcsmodell


Két nappal később a csapat 2-0-ra kikapott a Stoke Citytől, az első gólban alaposan benne volt Depay, akivel korábban Ryan Giggs, a szakmai stáb egyik tagja is elbeszélgetett, hogy vegyen vissza a fényűző életből, vagy legalábbis ne mutassa a különböző közösségi oldalakon, hogy mikor milyen divatos és méregdrága ruhákat, ékszereket és autókat vásárol.


A Merci kevés volt neki

Lovely day in Manchester and thnx to @optimacars they did a great job on my car !

Memphis (@memphisdepay) által közzétett fénykép,


Giggs tanácsait láthatóan nem fogadta meg Depay, akinek Rolls Royce-os mutatványa a Sunday People szerint sokkolta a vezetőséget és néhány csapattársát is.


Így néz ki az új Rolls Royce belülről


A PSV-től érkezett holland válogatott csatár eddig 14 bajnokin két gólt lőtt és adott egy gólpasszt, összesen 24 meccs után öt gólnál és négy gólpassznál jár a Manchester Unitedben.