Mindenki ámult, amikor Mourinho megmutatta rejtegetett lányát

Fotó: Getty Images / Gareth Cattermole

-

José Mourinho is hivatalos volt a brit GQ magazin szokásos évi gálájára, ám a középpontban ezúttal nem ő, hanem 18 éves lánya volt, aki meglehetősen kihívó öltözetben jelent meg.


Matildét eddig próbálta rejtegetni a Chelsea vezetőedzője, ám most elvitte magával a díjátadóra, ahol az év férfiait ismerték el. A lány ráadásul egy mélyen dekoltált ruhát vett fel, abban kísérte el apját, így garantált volt, hogy a fotósok kedvenc céltáblája lesz. Az angol bulvársajtó azonnal utánajárt a Mourinho lány merész ruhájának, amely egy Balmain-költemény (Kim Kardashian egyik kedvence), 2145 fontba, azaz kb. 922 ezer forintba kerül. Matilde azonban hiába vonzotta a férfiak tekintetét, ugyanis viszonylag régóta Niall Horan ír zenész barátnője.A Chelsea-vel tavaly angol bajnoki címet nyert José Mourinho a GQ magazin szerkesztőinek különdíját kapta meg a rendezvényen.

Az est házigazdája Samuel L. Jackson színész volt, de megjelent a sportolók közül többek között a Forma–1-es világbajnok, Lewis Hamilton és az egykori legendás focista, Gary Lineker is.