Minden mondatot kihúzott Jávor jegyzeteiből a Miniszterelnökség

Forrás: MTI / Kovács Attila

-

A Facebookon fakadt ki az ellenzéki politikus.


Hónapokig vizsgálta a paksi megvalósítási szerződéseket Jávor Benedek PM-es ellenzéki politikus. Ezekből jegyzeteket készített magának, ám a Miniszterelnökség állítása szerint úgy adta ki neki azok másolatát, hogy azokon egyetlen mondat sem maradt.


Saját országos csúcsát döntötte meg a Miniszterelnökség!Még az ősszel komoly figyelmet vívott ki magának a...

Posted by Jávor Benedek on Thursday, 11 February 2016

A posztot változatlan formában közöljük:

„Saját országos csúcsát döntötte meg a Miniszterelnökség!

Még az ősszel komoly figyelmet vívott ki magának a Miniszterelnöki Hivatal azzal a sportteljesítményével, hogy a paksi megvalósítási szerződésekbe való betekintésemkor készített jegyzeteimből - azok több hónapig tartó tanulmányozása után - egyetlen félmondatot hagytak meg, és engedtek elhozni.

A napokban kaptam kézhez az előző betekintésemkor készült jegyzeteim gondosan áttanulmányozott, minősített és szelektált eredményét. És ezeknek a nagyszerű fiúknak sikerült, amiben a sportrajongók is csak titkon mertek reménykedni: felülmúlták önmagukat, és örökös csúcsot állítottak be! A jegyzetpapírjaim másolatát úgy kaptam kézhez, hogy azokon egyetlen mondat sem maradt! Mindent kitöröltek!

No persze figyelem én a kormányzati iránymutatásokat, és tudom, hogy még mindig elsöprő erejű ez az információáramlás azokhoz az országokhoz képest, ahol egyáltalán nincs betekintési lehetőség az iratokba, vagy egyszerűen halomra lövik az ezt kérelmezőket."