Milliós vérdíjat tűztek a Kun-Mediátor Marcsikájára

Forrás: police.hu

-

Már nemcsak az Interpol eredt a karcagi álbróker, Dobrai Sándorné Marcsika nyomába, hanem hitelezői is. Felkészülnek: a magánnyomozók.A Blikk megtudta, két vállalkozás vérdíjat tűzött ki rá, pénzt ajánl annak, aki információval szolgál a Kun-Mediátor Kft. többmilliárdos csalással gyanúsított vezetőjéről.

A lap számos károsultat keresett meg, akik közül többen tudtak a nyomravezetői díjról. Azt nem akarták megmondani, mekkora összegről van szó, de a lap úgy tudja, a jutalom milliós.

A két cég jól ismert a városban, az egyik állítólag 900 millió forint körüli összeget tartott Marcsikánál. A másik 200 milliót adhatott át az asszonynak. A cégvezetők állítólag együtt döntöttek arról, fizetnének annak, aki feldobja Marcsikát – mondta a lap névtelenséget kérő informátora. A szervezkedést az egyik ügyvéd is megerősítette.

A károsultak egy másik csoportját képviselő Dobrossy István elmondta, újabb ügyfelek vehetik kezükbe az ügy intézését. Ők, az ügyvéd szerint, magánnyomozót bérelnének fel, hogy az elsíbolt pénz nyomára jussanak.