Milliárdos fia tört rommá egy Ferrarit Moszkvában

-

A 65 millió forintot érő luxusautót valószínűleg 18. születésnapjára kapta a fiú, még át sem volt íratva. 200 km/óra sebességgel furikázott, aztán elvesztette uralmát a jármű fölött, és nekiment két másik autónak. Ezután testőr vitte el a helyszínről.


A térfigyelő kamerák felvételén látszik, ahogy a Ferrari nekiütközik két másik autónak, majd kigyullad. A baleset még csütörtökön éjjel történt Moszkvában. Eleinte semmit sem lehetett tudni a sofőrről, mert a baleset után elhagyta a helyszínt.Szemtanúk szerint a fiatal sofőrt testőr vitte el a helyszínről, miközben arra járók a másik két megsérült kocsihoz siettek segíteni. A 18 éves fiút kórházba vitte a testőre.

A kiégett Ferrari egy autókereskedésé volt, mivel csak egy héttel korábban adták el "egy nagyon tiszteletreméltó üzletembernek", és az átíratása még nem fejeződött be.

Sajtóértesülések szerint a fiú 18. születésnapjára kapta a kocsit, mindössze néhány nappal a baleset előtt, apja pedig egy üzbegisztáni származású izraeli üzletember, Lev Leviev gyémántbáró. Leviev egyik cégének szóvivője cáfolta, hogy a milliárdos családjából bárkinek köze lenne a balesethez. A fiút testőrök őrzik a kórháznál, hogy a sajtó ne deríthesse ki a személyazonosságát.