Mikropöcsű 888-asokról ír Deutsch Tamás

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

-

Úgy tűnik, alaposan túllőtt a célon a Habony Árpád érdekeltségébe tartozó 888.hu. Már ha nem az volt a cél, hogy a baloldali felháborodáson kívül a jobboldalon is egyre többen akadjanak ki és határolódjanak el a Tóbiás Józsefet felesége régi aktfotóival lejáratni próbáló portáltól.


Az eredetileg Ön kiverné-e Tóbiás József feleségének régi képére? című, alpári stílusban személyeskedő cikk megjelenése után vasárnap Gulyás Gergely nyitotta a sort a jobboldalon. Az MSZP elnökét és családját szolidaritásáról biztosította, és mint írta, „a mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet”.

Hétfő délután a kormánypárti Magyar Idők közölte elutasító állásfoglalását, megjegyezve, hogy a főszerkesztőnek, G. Fodor Gábornak nem erőssége sem az ízlés, sem az önkritika, illetve hogy „ribancnak nevezni bárkinek a feleségét nem konzervatív erény, hanem primitívség”.

Ennél is keményebb volt Deutsch Tamás: „A 888.hu-sok a mikropöcseikkel rárántani se tudnak Rába Tímea fotóira” – írta a Twitteren.Természetesen a baloldal sem hagyta szó nélkül a dolgot. Tóbiás József jogi lépéseket tesz, az MSZP és a DK mindenkit az oldal bojkottjára szólított fel, a PM társelnöke, Szabó Tímea szerint pedig G. Fodor Gábor – aki egyben a kormányközeli Századvég stratégiai igazgatója is – immár méltán versenyezhet Habonnyal az „év legnagyobb férge” címért.


G. FODOR GÁBOR, TE UTOLSÓ SENKIHÁZI, TAKARODJ A KÖZÉLETBŐL!Nem fogom leírni az ócska szennyportálod nevét, de amit ott...

Posted by Szabó Tímea on Monday, 25 January 2016