Michelisz belekérdez az NFL-be

Fotó: MTI/MTVA / Szigetváry Zsolt

-

Az amerikai profi sportolók szinte ösztönösen vonzódnak a sportkocsikhoz, Michelisz Norbert pedig NFL-lel relaxál. A Trash Talkban most mindenki leleplezi a titkait.


Az NFL-es fiúk szeretik és gyűjtik is a menő és gyors autókat, aki pedig Magyarország talán legmenőbb autóját vezeti, szeret NFL-t nézni relaxációs céllal. A legsikeresebb magyar autóversenyző, Michelisz Norbert a vasárnap estéket a Sport2 képernyője előtt tölti. Most lehetősége lesz a csatorna szakértőit, Bencsics Márkot és Kovács Sándort kérdezni a sportágról, az pedig már csak hab a tortán, hogy a két NFL-szakértő ezután autóversenyben is megmérettetheti magát a pilótával (ha elég ügyesek).

Michelisz azt is bemutatja, milyen fizikai és ügyességi edzéseket végez, hogy a WTCC-futamokon a lehető legjobb formáját tudja nyújtani. Az amerikai profi ligákban csúcsra járatják a sportolókat. LeBron Jamesről kevesen tudják, hogy pilatesezik (amellett, hogy neki is van menő autója).A Super Bowl-győztes Brendon Ayanbadejo jógázik, Jevgenyij Malkin pedig Oroszországban ügyességi gyakorlatokkal készül egy-egy amerikai szezonjára.

Szaniszló Csaba, Bencsics Márk, Kangyal Balázs és Kovács Sándor, a Trash Talk szakértői további NBA-s, NFL-es és NHL-es trükköket mesélnek majd a műsorban. És hogy ezek extrémebbek-e, mint egy profi autóversenyző módszerei? Sok más érdekesség mellett ez is kiderül péntek este 19.30-kor a Sport1-en.