Michael Fassbender bérgyilkosát akár komolyan is vehetjük

Forrás: Regency

-

Itt az Assassin's Creed első előzetese. A videojáték-adaptációban a Michael Fassbender által játszott főhős előbb meghal, aztán visszautazik az időben, egészen a spanyol inkvizíció koráig.


Az Assassin's Creed-sorozat az utóbbi évek legzajosabb videojáték-sikere. Az alapkoncepció szerint a főhős a jövőből utazik vissza különböző történelmi korokba, hogy ott valamelyik őse testében különböző küldetéseket hajtson végre. Általában embereket kell ölnie.


A sorozatból készülő filmváltozatban Michael Fassbender játssza a főszerepet, és Marion Cotillard küldi őt vissza a jövőből a spanyol inkvizíció korszakába. A filmet Justin Kurzel rendezi, aki együtt dolgozott Fassbenderrel és Cotillard-ral előző filmjében, a komor és véres, tavalyi Macbeth-adaptációban is.

A korábbi hírek alapján nehéz volt komolyan venni a filmet, amelyben Fassbender egyszerre utazik az időben, futkos házfalakon és kaszabol le embereket, de az előzetes látványos és viszonylag hitelesnek mondható történelmi sci-fi akciót ígér. Az Assassin's Creedet karácsony előtt néhány nappal mutatják be Amerikában, valószínűleg Magyarországra is akkor érkezik majd.