Mi történik, ha az ex és a jelenlegi barát összefut a lépcsőházban?

-

Mosonmagyaróváron büntetőeljárás, mert a két férfi összeverekedett.


A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 31 éves máriakálnoki férfi ellen.

A megyei rendőr-főkapitányság ügyeletére 2016. január 21-én 18 óra 25 perckor érkezett egy bejelentés arról, hogy Mosonmagyaróváron egy társasházban két férfi összeverekedett. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy élettársának korábbi barátjával - B. B. 31 éves máriakálnoki férfival - szóváltásba keveredtek és a dulakodás közben a gyanúsított több alkalommal ököllel megütötte a fejét.

A járőrök mentőt hívtak a helyszínre, akik a férfi kórházi ellátását követően megállapították, hogy a bántalmazott az ütések következtében 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

A mosonmagyaróvári nyomozók a 31 éves férfit súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a büntetőeljárást befejezte és az iratokat a napokban - bíróság elé állítási javaslattal – a járási ügyészségnek megküldte - írja a police.hu.