Meztelen nőkről szippant fehér port Gyömrő polgármestere - KÉPEK!

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd / MTI / Koszticsák Szilárd

-

Gyenes Levente a Blikk birtokába jutott felvételeken két pucér hölgy társaságában látható, miközben az egyiket banánkarikákkal és eperszeletekkel tálalták fel neki. A csemegéhez valamiféle fehér por is járt,amelyet éppen felszívja partnere hasáról. A polgármester azt ugyan elismerte, hogy korábban habzsolta az életet, ám szerinte a szippantós kép manipulált lehet, mert soha nem élt kábítószerrel.


A Blikk információi szerint a képek két buliban készültek öt éve. Az egyik helyszín Gyenes balatoni nyaralója, a második pedig gyömrői otthona. De a fehér por nem csak egy fotón tűnik fel. Gyenes Levente egy másik képen is szippant, ott éppen az asztalnál ül pucéran, s egy kis tükör van előtte, orrában a vékony kék csővel.


"Egy szippantás a jóból"

Dr. Gyenes Levente, gyömrő polgármestere

Gyömrő polgármestere szereti a luxust, volt már magánhelikoptere, magánrepülője. Szebbnél szebb autókkal jár, s úgy tűnik, a hölgyeket kettesével falja.  A lapnak azt mondta, hogy korábban ellopták irodájából a laptopját, amelyen lehettek olyan képek, amelyek miatt senkinek nem tartozik elszámolással, hiszen amikor azok készültek, elvált ember volt.  Elmondása szerint viszont már öt éve boldog házasságban él. Azt is elmondta, hogy tavaly megzsarolták ezekkel a képekkel. Az ismeretlen 20 millió forintot és a lemondását követelte, hogy ne hozza nyilvánosságra a képeket, akkor feljelentést is tett, a vizsgálat még tart. Gyenes Levente szerint nem meglepő, hogy a képek nem sokkal az önkormányzati választások előtt kerültek elő.


Gyenes Levente egykor habzsolta az életet

Dr. Gyenes Levente, gyömrő polgármestere