Mexikóba utazhatott Lagzi Lajcsi

Fotó: MTI / Lakatos Péter

-

A Blikknek egy olvasó küldött fotót az Egyesült Államokban, a newarki reptéren átszállásra várakozó Galambos Lajosról. Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.


Galambos Lajos ellen jelenleg is eljárás folyik: csalással és vesztegetési kísérlettel is gyanúsítják, emiatt egy időre előzetes letartóztatásba is helyezték. A zenész és műsorvezető szabadlábon védekezhet.

Korábban azt nyilatkozta, Olaszországba utazik a családjával, a Blikk olvasója viszont New Jersey-ben, a newarki reptéren fényképezte le őt lányával. A Blikk információi szerint Galambos többi gyereke és felesége is ott volt, és a Mexikóba induló járatra vártak. A lap megjegyzi, hogy Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

"Ügyfelem nem számolt be nekem se a külföldi utazásáról, ám a megbízásom továbbra is él, így akárhol is tartózkodik Galambos Lajos, fel tudja venni velem a kapcsolatot. Egyébként nincs érvényben korlátozó intézkedés vele szemben. Ha akar, még az űrbe is felrepülhet" – idézi a Blikk dr. Fröhlich Krisztiánt, Galambos ügyvédjét.