Métereken keresztül vonszolt magával egy idős nőt egy éjszakai busz

-

Legalább 15 méteren át vonszolta Széllné Erzsébetet múlt szerdán egy éjszaki busz a 7-es vonalán, miután a sofőr rácsukta a 68 éves nőre az ajtót – számol be az esetről Széllné a Blikknek. Állítása szerint zúzódásokat szenvedett és feljelentést tett a rendőrségen.


Az asszony unokájával és annak barátjával az Urániánál akart leszállni a buszról, ami a két fiatalnak sikerült is, a nőre azonban rácsukták az ajtót, majd meg is indult vele a busz. Már legalább 15 métert megtett a jármű, mire a buszon lévő biztonsági őrnek és a buszt kívülről ütő unoka barátjának sikerült felhívniuk a sofőr figyelmét a vészhelyzetre.


Széllné Erzsébet szerint az eset után a sofőr meg se kérdezte, hogy milyen állapotban van a meghurcolt nő, csak annyit mondott, hogy nem vette észre őt. Ezután továbbhajtott. Bár állítólag megvan, ki volt a sofőr, sem ő, sem a közlekedési társaság nem kért elnézést Széllnétől.

A nő zúzódásos sérüléseket szenvedett, és feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrség még nem, a BKV egyáltalán nem kommentálta a történteket a Blikk megkeresésére.