Messi kinevette Ronaldót, Suárez a műsorvezető fenekét stírölte

-

Cristiano Ronaldo mellett Lionel Messi és Luis Suárez testbeszédét is alaposan kielemezték a különböző internetes oldalak.


Csütörtökön a Bajnokok Ligája-sorsoláson adták át a szezon legjobbjának járó díjat, amelyet Lionel Messi nyert meg. Utólag kiderült, hogy hatalmas fölénnyel, hiszen a Barcelona sztárja 49 szavazatot gyűjtött be, de még Suárez (3) is megelőzte Ronaldót (2). Mivel ma már minden eseményt számtalan kamerával vesznek fel, így a focisták ilyenkor sem bújhatnak el egy másodpercre sem. Ronaldo reakcióját már kielemezték, Messi köszönőbeszéde alatt Ronaldo a plafont kémlelte, és idegesen toporgott (videó itt).


A kép magáért beszél


Most Messi és Suárez volt soron, az argentin klasszis Ronaldo beszéde alatt egy szemtelen mosolyt eresztett meg uruguayi csatártársa felé. Valószínűleg valamilyen házon belüli poén lehetett, amit csak ők értenek.Suárez testbeszédének kielemzése már egy kicsit kínosabb a focistára nézve, hiszen többször sem tudta levenni a szemét a műsorvezetőnőről, Melanie Winigerről. A 36 éves svájci színész-modell valóban fantasztikusan nézett ki a monacói eseményen, de kérdés, hogy Suárez felesége mennyire tolerálja majd az alábbi képsorokat: