Mentőt kellett hívni az idős nőhöz, akit fellöktek a 4-6-os megállóban

-

Súlyosnak tűnő sérüléseket szenvedett egy 81 éves nő a 4-6-os margitszigeti megállójában, akkora erővel lökték fel, hogy mentőt kellett hívni hozzá – írta a VS-nek az áldozat fia. A balesetet okozó férfi nem állt meg, hogy felsegítse az erősen vérző sérültet, de legalább elérte a közeledő villamost.


Olvasónk beszámolója szerint a megállóban álló emberek siettek az édesanyja segítéségre, mentőt hívtak és megpróbálták csillapítani a vérzését. A idős nő komolyabban megsérült, arcát, homlokát és a szemét is megütötte, mindent beborított a vére.


A Honvéd Kórház sürgősségi sebészetére került, egyelőre nincs információ az állapotáról. Mint ahogy az őt fellökő férfi kilétéről sincs, ő ugyanis meg sem fordult, hogy megnézze mit okozott a rohanásával. Az olvasónk azt írja, nem jelentették fel az elkövetőt.


Tavaly, egy megállóval arrébb, hasonló eset történt. Akkor a Margit híd budai hídfőjénél egy férfi megrúgott egy szintén a villamosra várakozó idős nőt, aki a jármű elé esett. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még a helyszínen életét vesztette. Az ügyben a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az elkövető férfi ellen, a „combinós gyilkos” néven elhíresült tettesnek május végén kellett a bíróság elé állnia.

Idén május végén szintén valaki a 4-6-os alá esett, amikor két ember dulakodott a Jászai Mari téri megállóban.