Mellével festette meg Trumpot az amerikai művész

-

Nem a republikánusok elnökjelöltségéért harcoló Trump az első, akit így fest meg.


Aimee Davidson jobb mellének a segítségével alkotta meg Donald Trump arcképét. Mindezt azért, mert szerinte a republikánus elnökaspiráns jelenleg „az internet legnagyobb fajankója” (boobja, ami női mellet is jelent).


Az egyébként a YouTube-on is sok követővel rendelkező Davidson az alkotás folyamatáról egy videót is közölt, amelyben emlékeztetett, hogy tavaly ugyanebből az okból Kanye Westről készített ezzel a módszerrel egy képet.

A művész a felvételen többek között arról is beszél, hogy ennél közelebb sose kerülhet hozzá Trump (bár miért is akarna), és külön kitér a multimilliárdos ujjára is, amely egy kolbászhoz hasonló.A képet Davidson egyébként elárverezi, a bevételt pedig annak a mellrák elleni szervezetnek juttatja el, amelyiket Trump kiválasztja. Ha a republikánusok egyre inkább esélyesnek tűnő elnökjelölt-aspiránsa nem válaszol, akkor a képet az American Breast Cancer Foundation kapja majd meg.

A licit jelenleg 140 dollárnál jár, de március 16-ig még bőven érkezhet ennél bőkezűbb felajánlás.

Mint arra a Mirror emlékeztetett, tavaly is készült egy elég különleges anyaggal készült kép is Trumpról, Sarah Levy a menstruációs vérét használta fel festékként.


Auction starts soon!!! #bloodytrump #getonit #checkbacksoon

Sarah Levy Art (@sarahlevyart) által közzétett fénykép,