Mellplasztika után orrműtét vár a világranglista-2. teniszezőnőre

Fotó: Getty Images / Matt King

-

Orrműtét miatt kihagyja a februári versenyeket Simona Halep, a női világranglistán második román teniszező.


A 24 éves játékos közösségi oldalán jelentette be vasárnap, hogy orrsövényferdülés miatt kénytelen megműttetni magát, és biztosan nem léphet pályára Kolozsváron február 6–7-én, amikor a Fed-kupa világcsoportjának negyeddöntőjében Románia a címvédő Csehországgal találkozik. Hozzátette, a dubaji és a dohai tornán sem indul.

„Akkor versenyzek legközelebb, ha száz százalékban felépültem. Remélem, márciusban Indian Wellsben már ott lehetek” – közölte a sportoló. Hozzátette, az elmúlt hat hét során gyomor-, orr- és fülfertőzéssel küszködött, antibiotikumos kezelés alatt állt, ami befolyásolta a felkészülését. Reményét fejezte ki, a nézőtérről bátoríthatja majd a román csapatot a Fed-kupa kolozsvári mérkőzésein.


Let's see how Instagram works! :)

Simona Halep (@simonahalep) által közzétett fénykép,


Halep évekkel ezelőtt megműttette a melleit is, mivel túl nagyok voltak, ami zavarta a játékban, azóta kapaszkodott fel a legjobbak közé. A román teniszezőnő meglepetésre az ausztrál nyílt bajnokság első fordulójában búcsúzott kedden, amikor a selejtezőből érkezett kínai Csang Suajtól kapott ki.

KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!