Megvan, hogy ki a felelős a kínos kukkolós Fradi-videóért

Fotó: Facebook/Groupama Aréna

-

Az FTC és a Groupama sem vállalta magára, nem úgy a stadiont üzemeltető Lagardere Sports Hungary, amely törölte és elnézést is kért a kínos pillanatokért.


Kedd délelőtt mutattuk be azt a promót, amivel beharangozták a Groupama Aréna Facebook-oldalán a hétvégi, Puskás Akadémia elleni bajnokit. A stadion takarítója kukkol egy kulcslyukon keresztül egy nőt, akit a bajnoki játékvezetőjeként adnak el a videóban. A takarító a végén lebukik, és újabb kínos „De szép kerek labdák, labda” megjegyzéssel zárul a videó. Mindez nőnapon.

Cikkünk átvétele után az Origo megkereste a Ferencvárost, amely szűkszavúan így kommentálta az esetet:


1. A videót NEM az FTC rendelte meg, a videó NEM az FTC műve. 2. A videó NEM tetszik nekünk.

A Groupama Biztosító azt írta, hogy a videó „a vállalat cégfilozófiájával és kultúrájával összeegyeztethetetlen. Tartalmáról és nyilvánosságra hozataláról társaságunknak nem volt tudomása.”

A Groupama Aréna Facebook-oldalán aztán kedden este megjelent egy közlemény: „A beharangozó videó a Lagardere Sports Hungary, azaz az aréna üzemeltetője és működtetője által került elkészítésre és publikálásra, a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Biztosító, valamint a klub további partnereinek bevonása nélkül. A Lagardere Sports Hungary elnézést szeretne kérni azoktól, akiket a tartalommal megbántott, és ezúton fejezi ki a hölgyek iránt érzett nagyrabecsülését és tiszteletét.”

A videót azóta törölték a Facebook-oldalról, de az interneten azért még fellelhető: