Megvan, kié Habonyék kocsija

Fotó: MTI/MTVA / Szigetváry Zsolt

-

Az atv.hu derítette ki, hogy a Porsche Lízingé az a fekete VW kisbusz, amelyben együtt utazott Habony Árpád és Andy Vajna. A kocsi lízingelt vagy bérautó lehet, pontosan nem tudni. És arra sincs magyarázat, hogy a rendszámát miért nem találta több újság sem az elektronikus nyilvántartásban.


A Porsche Lízing Kft. tulajdonában van az a VW kisbusz, amelyben március végén lefotózták Habony Árpádot és Andy Vajnát - adta hírül az atv.hu. Azt, hogy bérautóról van-e szó, a Porsche Lízing Kft. üzleti titokra hivatkozva nem közölte. Csak azt lehet tudni, hogy a kisbuszt új autóként helyezték forgalomba Magyarországon.

Az atv.hu kereste az ügyben az Országgyűlés Hivatalát is, hogy nem az ő autójukról van-e szó, amelyet valamelyik frakció használhat, de azt a tájékoztatást kapta, hogy van ugyan egy fekete kisbuszuk, azonban annak más a rendszáma.

Az Index korábban azt írta, hogy forgalomból kivont, majd új rendszámot kapott kocsival vagy a titkosszolgálathoz tartozó, fedett járművel furikázhat Habony.

A hvg.hu március 29-én számolt be arról, hogy Habony Árpád és Andy Vajna a záróvonalon átlépve kocsikázott a Fő utcában.