Megvan Christopher Nolan háborús filmjének főszereplője

Forrás: outnow.ch

-

A dunkerque-i visszavonulásról szóló, monumentálisnak ígérkező Christopher Nolan-film főszerepeire még ismeretlen, fiatal színészeket keresnek. Az egyiket most megtalálták, de játszani fog a filmben a népszerű fiúegyüttes, a One Direction egyik tagja is.


A Dunkirk egyik főszereplője a hírek szerint egy Fionn Whitehead nevű fiú lesz, aki eddig mindössze egy háromrészes tévéfilmben játszott, illetve a londoni National Youth Theatre-ben is színpadra állt. Mellette Harry Stylest is beválogatták egy kisebb szerepre. Ez lesz Styles első filmszerepe, korábban a One Direction nevű együttesben énekelt.

Már korábban kiderült, hogy sztárokat csak fontos mellékszerepekben láthatunk majd. Eddig Tom Hardy és Kenneth Branagh feltűnése biztos.

Nolan a Csillagok között sci-fije után most kosztümös háborús filmet forgat. A dunkerque-i visszavonulás az angol hadsereg szégyeneként maradt fenn a köztudatban: a szövetségeseknek szörnyű veszteségek árán a francia partvidékről kellett elmenekülniük, miközben a nácik bombázták őket.