Megvan az autópályán talált nő gyilkosa

-

Őrizetbe vettek egy 38 éves férfit, aki elismerte, hogy ő ölte meg az M0-ás gyáli lehajtójánál pénteken megtalált nőt, közölte a rendőrség.


Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya S. László 38 éves csévharaszti lakos ellen, írták a police.hu-n

Eszerint 2015. december 11-én reggel az M0-ás Gyáli lehajtójánál egy női holttestet talált egy bejelentő. A rendőrorvos véleménye szerint a nő halálát idegenkezűség okozta, melyet később az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztott.A Pest megyei nyomozók a széleskörű adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították, majd szombaton éjszaka Albertirsán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Lászlót.

A nyomozók a férfit előállították és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. A 38 éves gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozóhatóság kezdeményezte az előzetes letartóztatásának elrendelését, ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.