Megvan a plakáttépő, pofozkodó taxis

-

A rendőrök azonosították a gyanúsítottat, garázdaság miatt hallgatták ki. Szentendrei lakos, és ott is taxizik – a szentendrei taxisok száma pedig nem végtelen.


Garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya egy 63 éves szentendrei lakos ellen – írja a Hvg.hu. A rendőrség szerint a gyanúsított 2016. szeptember 22-én Szentendrén, a Dunakanyar körúton kérdőre vonta a sértettet, veszekedni kezdtek, majd a gyanúsított megütötte a sértettet, akinek kiesett a kezéből a telefonja, majd ő is a földre esett.

A rendőrségen egy állampolgár tett feljelentést, amelynek alapján a szentendrei nyomozók büntetőeljárást indítottak. Rövid időn belül azonosították a gyanúsítottat, és kihallgatták őt, valamint a sértettet.


Videó van róla

A Kétfarkú Kutya Párt aktivistái csütörtökön észrevették, hogy plakátjaikat egy taxis tépi le. Telefonjukkal videót készítettek a taxisról, amikor pedig odaléptek hozzá, a férfi rájuk támadt. Az attak előtt azt kiabálta a plakátragasztóknak, hogy „a zsidó kurva anyátokat”.

A Kétfarkú Kutya Párt 35 millió forintból indított ellenkampányt, és a kormány után ők költenek legtöbbet erre. A párt érvénytelen szavazásra buzdít. A plakátjaikat rendszeresen letépik a közterületekről – ez egyébként törvénysértő.