Megvan a megoldás az alvászavarra

Fotó: GettyImages

-

Bár a Manchester United Wayne Rooney 93. percben lőtt büntetőjével 1-0-ra nyert a harmadosztályú Sheffield United ellen, így továbbjutott az FA-kupában, de továbbra is komoly gondok vannak a csapattal.


Louis van Gaal együttese finoman fogalmazva sem tudja kiszolgálni a gólzáporos győzelmekhez szokott szurkolókat, 20 meccsen csupán 24 gólt lőtt a bajnokságban, amely alig több mint egygólos átlag.


Ki is fütyülték szombaton Van Gaalt:


Zsinórban tizedik alkalommal fordult elő az, hogy tétmeccsen az első félidőben nem tudott gólt szerezni a csapat, és csak kétszer találta el a kaput a szombati meccsen is, ebből az egyik Rooney tizenegyese volt. Mindez meglehetősen gyér mutató annak tudatában, hogy egy taliga pénzt kifizettek a nyáron például Memphis Depayra és Anthony Martialra. A Sheffield elleni kupameccsen már a hirdetőtábla is góllövésre szólította fel a csapatot:Volt olyan United-szurkoló, aki nem egyszerűséggel elaludt a meccsen:

One Manchester United fan actually fell asleep during the Sheffield United Football Club FA Cup game

Posted by 101 Great Goals.com on Saturday, 9 January 2016

És persze a trollok sem kímélték Louis van Gaalt, akinek meg vannak számlálva a napjai, hiszen a legutóbbi tíz meccséből csak kettőt tudott megnyerni, José Mourinho pedig már toporzékolva áll az Old Trafford bejárata előtt, hogy átvegye a csapat irányítását.


Az orvosok alvászavarra MU-meccseket ajánlanak:


Így érzem magam, miközben Van Gaal ManUnitedjét nézem:


Végül Van Gaal és a kis füzete:


KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!