Megszületett Messi második fia

-

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de a Twitteren már többen is világgá kürtölték, hogy megszületett Lionel Messi második fia.


Több oldal is arról cikkezett, hogy a kisfiú a Benjamin nevet kapta, így Luis Suárez és Sergio Agüero mellett már Messinek is van egy Benjamin nevű fia, ám később ezt Matias Messi, a Barca-sztár testvére cáfolta, és közölte, hogy Mateónak nevezték el a picit.


Messi az egész délelőttöt a kórházban töltötte párja, Antonella mellett, Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője is megerősítette, hogy nem edzett a csapattal, de ettől még vélhetően játszani fog a szombat esti, Atlético Madrid elleni bajnoki rangadón.

"Messi tőlem és a klubtól is megkapta az engedélyt, hogy személyes okok miatt kihagyja az edzéseket. Ott van a keretben, és holnap játékra kész lesz" - nyilatkozta pénteken Luis Enrique, a csapat vezetőedzője.


Eltiltása miatt nem léphet pályára a hétvégén a hátvéd Gerard Piqué, és ezúttal valószínűleg kimarad a Barcelonából a vádlisérüléssel bajlódó kapus, Claudio Bravo is. Utóbbit Marc-André ter Stegen pótolhatja a madridi Vicente Calderón stadionban.