Megsérült Lionel Messi

Fotó: AFP / JUAN MABROMATA

-

Elképzelhető, hogy Lionel Messi ágyéksérülése miatt nem lép majd pályára kedden, az argentin labdarúgó-válogatott Venezuela elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésén.


A 29 sztár csütörtökön győztes gólt szerzett Uruguay ellen, ám a meccs után nem sokkal elmondta, hogy már előtte is fájdalmat érzett, ami nagyon zavarja.


„Nagyon fáj az ágyékom. Meglátjuk, mi lesz. Mindig szeretnék a pályán lenni, de rengeteg fontos mérkőzés lesz még ezt követően is” – mondta újságíróknak az FC Barcelona támadója.

Messi a nyári Copa América fináléjának elvesztését követően bejelentette, hogy nem játszik többé a válogatottban, ám augusztusban jelezte, mégis visszatér, s szerdán csapata nyerőembere volt az Uruguay elleni rangadón, amely után beszélt az elmúlt hónapokban történtekről is.

„Senkit nem akartam becsapni akkor. Nagyon csalódott voltam, s azt mondtam, amit gondoltam. Később azonban a szurkolók szeretetét érezve, és látva, hogy válogatottunkat milyen remek játékosok alkotják, meggondoltam magam” – nyilatkozott.