Mégsem kábították el Buttont és feleségét?

Fotó: AFP / JUNG YEON-JE

-

Elképzelhető, hogy Jenson Buttont és feleségét, Jessica Michibatát mégsem kábították el altatógázzal, noha a rendőrségi szóvivő szerint a Forma-1-es pilóta rosszul érezte magát a rablás után.


A múlt héten arról számoltunk be, hogy a Forma-1-es világbajnok és felesége néhány barátjával Saint-Tropez-ban egy luxusvillában nyaralt, amikor egyik éjszaka betörők elloptak tőlük 300 ezer fontnyi (kb. 132 millió forint) értéket, közte Jessica Michibata 250 ezer fontot (kb. 110 millió forint) érő jegygyűrűjét. Az első hírek arról szóltak, hogy a légkondicionáló rendszeren keresztül altatógázt juttattak a lakásba, és amíg ők aludtak, addig a betörők ellopták az ékszereket és az értékesnek vélt kisebb tárgyakat.

A rendőrségi szóvivő elismerte, hogy Button például másnap rosszul érezte magát, de nem erősítette meg, hogy valóban elkábították volna őket. „Mr. Buttonnak fájt a feje másnap. Tőle, a feleségétől és a házban tartózkodó barátaiktól is vért és vizeletet vettünk” – mondta a szóvivő, aki a vizsgálatok eredményéről a héten későbbre ígért tájékoztatást.


Csak buliztak egyet?


Azóta több internetes oldal is arról számolt be, hogy nem biztos, hogy elkábították Buttonékat, a Stuff.co.nz-nek például egy forrás azt mondta, hogy előtte éjszaka bulizott a társaság, ezért érezték magukat rosszul másnap.

„Azért mentek oda nyaralni, hogy partizzanak, és állítólag azon az éjszaka annyit ittak, hogy egyszerűen nem ébredtek fel arra, hogy a betörők bementek a házba. A gázos sztori csak kamu” – állította a névtelenségét kérő forrás.


Jessica ezt a képet még a betörés előtt posztolta Saint-tropez-ban - a jegygyűrű is megvolt még


A Forma-1-es világbajnokság egy hosszabb szünet után az augusztus 23-ai hétvégén folytatódik Belgiumban, de Button indulását nem fenyegeti veszély, ezt Richard Goddard, a versenyző menedzsere jelentette be. Ezt támasztja alá, hogy a Strava nevű, GPS alapú alkalmazás szerint Button a betörés óta már 10 kilométert futott és 100 kilométert kerékpározott.