Megríkatta a pizzafutárt az ezerdolláros borravaló

-

Egy gyülekezet tagjai annyira nagylelkűek akartak lenni, hogy összegyűjtöttek mintegy 270 ezer forintot, majd odaadták a mit sem sejtő pizzafutárnak.


Egészen különleges meglepetésben volt része egy pizzafutárnak az Ohio állambeli Pickerington városában, hiszen több mint ezer dolláros (270 ezer forint) borravalót kapott az 5,99-ért kiszállított pizza után – írja a The Columbus Dispatch című lap. A Natasha néven bemutatkozó nő egy helyi gyülekezet templomába szállított ki pizzát, ahol felhívták a színpadra is. A gyülekezett vezető lelkésze, Steve Markle megkérdezte, mekkora volt a legnagyobb borravaló, amit valaha kapott. A futár azt mondta, tíz dollár, mire a lelkész adott neki 15-öt.


Ezután következett a meglepetés. Markle azt mondta, az elmúlt hónapban a nagylelkűségről tanítottak a templomban, és akarnak tenni valami különlegeset, majd előhúzott egy vaskos pénzköteget: 1046 dollárt, amit a gyülekezet tagjai gyűjtöttek össze. A pizzafutár könnyekig hatódott az adománytól, és azt mondta, nagy segítség neki a pénz. Az eseményről videó is készült: