Megműtötték Rékasit, de sok az ellentmondó információ

Fotó: MTI / Máthé Zoltán

-

A színésznek eltörött a combcsontja, és súlyos zúzódásokat szenvedett.


Rékasi Károly, a Barátok közt és a József Attila Színház színésze kedden motorbalesetet szenvedett, azóta a karambol másik résztvevője, az autó sofőrje és az a nő is megszólalt, aki először ért oda hozzá. Az állapotáról viszont sok nem derült ki eddig, és ami mégis, azok egy része nehezen értelmezhető ellentmondásmentesen.


A Blikk azt írja Rékasi combcsontját megműtötték, valamint súlyos zúzódásai is vannak. A színész – akit továbbra is a Honvédkórház intenzív osztályán ápolnak – egyelőre nincs magánál, de a külvilágra reagál, írta a lap.

A Blikk arról is beszámol, hogy koponyája nem, de medencéje és törzse is megsérült. Ezzel szemben a Ripost.hu azt írja, gerincét és a koponyáját érték sérülések.

Arról is megoszlanak a hírek, hogy lélegeztetőgépre kapcsolták-e vagy csak a baleset helyszínén intubálták, ahogy azt a Bors írja.

A Ripost utolérte két kollégáját, Kiss Ramónát és Fodor Zsókát, akikkel a Barátok közt sorozatban játszik. Előbbi azt mondta:


Mindenkit megdöbbentett a baleset híre. Az egész stáb nevében mondhatom, hogy nagyon szorítunk Karcsinak, hogy minél hamarabb felgyógyuljon, és visszatérjen hozzánk. Gyógyulást kívánunk!

Fodor Zsókának, a sorozat korábbi Magdi anyusának ő volt az egyik kedvenc munkatársa a stábban:


Vele szerettem a legjobban forgatni, igazán korrekt partner.