Megkéselte fiát egy 63 éves asszony Dunakeszin

-

Előtte husánggal ütötte. Korábban meg – fél éven át – seprűvel és a kezével. Ha egy szomszéd nem szól, most se lenne ebből ügy.


A Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott testi sértés bűntett kísérlet és kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Ilona 63 éves dunakeszi lakos ellen.

A nyomozás azt derítette ki, hogy a 63 éves asszony 2015. július 17-én dunakeszi lakásukban szóváltásba keveredett a fiával, akinek a fejét és a testét egy fa husánggal többször megütötte, majd magához vett egy konyhakést és azzal a sértett bal vállát megszúrta. A bántalmazástól a 41 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrségre másnap hajnalban egy szomszéd tett bejelentést, mert a lépcsőházban hangos kiabálást hallott. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai a helyszínen elfogták és előállították az asszonyt, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

Az eljárás során kiderült, hogy B. Ilona az elmúlt fél évben kézzel, illetve egy seprű nyelével napi rendszerességgel bántalmazta a fiát. A nő július 20-a óta előzetes letartóztatásban van. A rendőrség a napokban lezárta a nyomozást és vádemelési javaslatot tett az illetékes ügyészségnek.