Megint Rogán szomszédjának cége nyert egy megbízást

Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos / MTI Fotó: Soós Lajos

-

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal 381 milliót költ menekültellenes kampányra, a megbízást Rogán Antal miniszter szomszédjának cége, a Network 360 Reklámügynökség nyerte meg – írja az Átlátszó.


Csetényi Csaba cége, a Network 360 Reklámügynökség – korábban HG 360 Reklámügynökség – nemrég nyert egy 1,5 milliárd forintos tendert a kormányablakok népszerűsítésére, de máris itt az újabb megbízásuk – írja a lap.

December 8-án jelent meg az Európai Unió közbeszerzési értesítőjében, hogy a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda október 15-én szerződést kötött „a migrációs helyzettel kapcsolatos belföldi tájékoztatási feladatok ellátását célzó online, online közösségi média és televíziós kommunikációs kampány” tárgyú közbeszerzés nyertesével, a Network 360 Reklámügynökséggel. A lap emlékeztet: Csetényi Csabának ez a harmadik, menekültekkel kapcsolatos állami reklámszerződése, korábban is egy-egy 381 milliós értékű pályázaton nyertek.

Csetényi most is hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzésen nyert. Ezt mindig „az ajánlatkérő által előre nem látható okokból előállt rendkívüli sürgősséggel” indokolták.