Megint balhézott a Kielce edzője

Fotó: AFP / CARSTEN REHDER / AFP / CARSTEN REHDER

Talant Dujsebajev a kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntője után ismét a videómegosztók sztárja lett. A kirgiz származású kézilabdaedző most a lengyel bajnoki döntőn nem bírt magával.


A lengyel kézilabda-bajnokság döntőjét a papírformának megfelelően idén is a Kielce és a Wisla Plock együttesei között rendezték. A két klub között jó ideje igen feszült a viszony, és ez most komolyabb csetepatéban csúcsosodott ki.

A tömegjelenet félrevezető, a lényeget a 44. másodperctől láthatják, a bal alsó sarokban.

Dujsabajev, aki a tavaly nyáron becsődölt Atlético Madridot (korábbi Ciudad Realt) irányítva 2006 és 2009 között háromszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját, mostanában inkább botrányaival tűnik ki. A Rhein-Neckar Löwen elleni BL-nyolcaddöntő lengyelországi (egyébként győztes) mérkőzése   utáni sajtótájékoztatón a német csapat edzője, Gudmundur Gudmundsson azzal vádolta meg a Kielce mesterét, hogy az megütötte őt.

A videón látható idegbeteg pattogás után nem is annyira nehéz elhinni, amit még márciusban Gudmundsson állított… A mérkőzést egyékbént a Kielce nyerte 34-25-re, így összesítésben 3-1-gyel védte meg bajnoki címét.