Megházasodott a barátnőjét mindig csak hátulról látó férfi

-

Murad Osmann úgy járta be a világot barátnőjével, hogy minden egyes országban készített magukról egy képet, amelyen a lány, Natalie Zakharova kézen fogva vezeti őt. Osmannak csak a keze látszik, Zakharovát pedig csak hátulról lehet látni a világhíressé vált, Instagramra feltöltött fotókon, csakúgy, mint a love story beteljesedését jelentő, két napja megjelent esküvői képen.


Jelenleg 2,7 millióan követik a férfi Instagramját, úgyhogy most ennyien láthatják a fotósorozat legújabb darabját, az esküvői fotót. Ez is hasonló a többi fényképhez, mivel a menyasszonyt most is csak hátulról látjuk, viszont egy ponton változott egy kicsit a koncepció. Eddig szokatlan módon, éppen az esküvői fotón engedi el a férfi a lány kezét.

Nincs ok persze az aggodalomra, Osmann azt írta a kép alá, hogy megígéri: életük végéig fogni fogja Natalie kezét, és mindennap elmondja neki, hogy mennyire szereti.Az orosz pár öt évvel ezelőtt kezdte meg világ körüli útját, voltak már többek között Hongkongban, Szingapúrban, Balin, Hollywoodban, legutóbb pedig Indiában. Osmann a legtöbb helyen készített magáról és barátnőjéről egy „kéz a kézben” fotót, amelyet később a #followmeto hashtaggel látott el. Az évek során Twitteren és Instagramon többmilliós rajongótábora lett a férfi képeinek.