Megható kívánsággal állt elő egy hároméves paralízises kisfiú

-

Nem a Disneylandbe akart menni.


A hároméves Kellan Tilton nagy kívánságát teljesítette egy erre szakosodott alapítvány (Make-A-Wish Foundation): a nagyon beteg amerikai kisfiú bármit kérhetett volna: Disneylandi utazást, találkozót egy sztárral vagy kedvenc sportolóval. De nem, a kisfiú mást szeretett volna: könnyebben eljutni a házból a pajtába, ahol a szülei és testvérei sokat vannak - írja a Huffington Post.

Kellan has- és gerincrákosan született, átesett egy 10 órás műtéten és több kör kemoterápián. Most tünetmentes, de a tumor paralízist okozott nála, így csak egy elektromos kerekesszékkel tud közlekedni. Az apja szerint a gyerek jobban vezet, mint bárki, de mindig is nehézséget okozott neki eljutni a házból a pajtáig.

A hónap elején hozzáláttak a munkához - egy markoló jelent meg a ház kertjében. Az útépítés 15 ezer dollárba került, a hét végén fejezték be. Azóta a gyerek állandóan ezen „zümmög” - mesélte az apa a CBS Newsnak. „Felkeléskor az első dolga, lefekvés előtt pedig az utolsó végigmenni az úton.”

Az alapítvány marketingvezetője, Sonya Purington azt mondta, Kellan kívánsága egyszerű, alázatos és hatásos volt. „Örülök, hogy több időt tud együtt tölteni a családjával, és a legjobb barátjával - az apjával.”