Meghalt a Super Bowl-győztes focista újszülött kislánya

Fotó: Getty Images / Hannah Foslien

-

Andrew Quarless kihagyta az NFL-ben szereplő Green Bay edzőtáborának első két napját, miután meghalt a kislánya. A Packers amerikaifocistája augusztusban bíróság elé is áll.


Mike McCarthy edző csak annyit nyilatkozott a sajtónak a kiváló tight end távolmaradásáról, hogy komoly magánügyi problémái vannak, ám a 26 éves amerikaifocista később elárulta, hogy miért nem tudta elkezdeni a csapattal a felkészülést.


A szülés során meghalt az újszülött kislányunk.

Az volt életem legrosszabb napja. A csapatnak hatalmas szerepe van abban, hogy tovább tudtam lendülni ezen, rengeteget segítettek a srácok. Már egy napja velük edzek, jól éreztem magam a pályán, jó volt végre elkapni néhány passzt, és sokat segített az is, hogy a fiam kijött az edzésre, és ott állt a pálya szélén” – idézte a Sportsnet.ca Andrew Quarlesst, aki 2010-ben szerződött az NFL-be, és azóta csak a Green Bayben játszik.


Quarless nagy kedvenc Green Bayben


A Packersszel Super Bowlt nyert amerikaifocista egyébként augusztus 24-én bíróság elé kell, hogy álljon, miután idén július 4-én, reggel fél hatkor lövöldözött a fegyverével Miamiban, amikor néhány nővel szóváltásba keveredett. A pontos sztori nem ismert, csak annyi, hogy Quarless kétszer a levegőbe lőtt. Az ügy miatt valószínűleg eltiltásra is számíthat a bajnokságban.

A Green Bayben ugyancsak eltiltás miatt biztosan nem játszhat Letroy Guion sem az első három meccsen, a defensive linesmant még februárban tartóztatták le illegális fegyverviselésért és drogbirtoklásért.