Meghalt a biciklista, akit a Népszabadság főszerkesztője ütött el

-


Mint azt szerdán mi is megírtuk, egy március 30-án történt esettel összefüggésben a rendőrség cserbenhagyásos gázolás miatt gyanúsítottként hallgatta ki Murányi Marcellt, a Népszabadság főszerkesztőjét. Murányi tegnap egy közleményben elismerte tettét, de azzal védekezett, ő nem vette észre, hogy elsodorta a kerékpárost.


Tegnapi cikkünkben a rendőrség reakcióját is olvashatja, de nekünk csak arról írtak, hogy segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták Murányi Marcellt. A Ripost.hu online bulvármagazinnak azonban a rendőrség azt is hozzátette:A kerékpáros a balesetet követően több nappal életét vesztette. A rendőrség igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálja, hogy a halála összefüggésbe hozható-e a közúti közlekedési balesettel.

A Népszabadság főszerkesztője valószínűleg arról nem tudott idáig, hogy – legalábbis a Ripost információi szerint – április 28-án meghalt a biciklis, hiszen a tegnapi közleményben még együttérzését fejezte ki az áldozatnak.