Meggyógyították a lányát, hálából kifestette a kórház egyik irodáját

-


Lakatos Norbertnek nemrég kórházba került a gyereke. A kislányt a kistarcsai Flór Ferenc kórházban látták el. A férfi annyira elégedett volt, hogy hálából kifestette a kórház egyik irodáját. Erről Facebook-posztjában számolt be, amelyet a Roma Sajtóközpont szúrt ki.

„A fizetésük meg botrányosan kevés. Gondoltam értékelem az erőfeszítésüket és valahogy meg hálálom. Én festőként keresem a kenyerem... És amilyen állapotok közt kell dolgozniuk.. Na az kiakasztó” – írta.

Az Index megkereste a kistarcsai kórház orvosigazgatóját. Dr. Némedi Mária a lapnak elmondta: valóban kifestett a hálás apuka a gyerekosztályon egy irodahelyiséget. A kislány a múlt héten feküdt náluk, éjjel-nappal biztosítottak helyet a kislány anyukájának is, hogy a gyermekével maradhasson. Az apuka, miután a gyereket gyógyultan elengedték az osztályról, felajánlotta a szakmai tudását.

Az osztályvezető főorvossal kiválasztottak egy irodahelyiséget és egy színt, a férfi pedig a hétvégén saját pénzéből megvásárolta a festéket és megcsinálta a festést – mondta az orvosigazgató. Azért nem a gyerekosztály egyik kórtermét választották a felújításra, mert tele volt betegekkel.