Megfojtotta a fiait, hogy a lánya elég szeretetet kapjon

-

Egy ohiói nő beismerte, hogy megölte három fiú gyermekét, mert attól tartott, az apjuk miattuk hanyagolja el a közös lányukat. Brittany Pilkingtont a rendőrség gyilkosság vádjával letartóztatta.


Pilkington kedden azzal hívta fel a mentőket, hogy a három hónapos kisbabájának, Noahnak leállt a légzése. A csecsemőt kórházba szállították, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani az orvosok – írja az Independent.


Áprilisban a 4 éves Gavin, tavaly júliusban pedig a 3 éves Niall hasonló körülmények között halt meg, a kórboncnok azonban akkor elvetette az idegenkezűség lehetőségét. A csecsemő halála után azonban a gyanakvó rendőröknek Pilkington beismerte, hogy egy lepedővel fojtotta meg a gyermekeit. A rendőrség már Gavin és Niall halála kapcsán is nyomozást indított, ám a kórboncnok szakvéleményére hallgatva leállították azt.

A nő a nyomozásban részt vevő ügyésznek azt mondta, félt, hogy a lánya a fiúk miatt nem kap elég szeretet a gyerekek apjától. A 3 éves Hailey-t állami gondozásba vették a történtek után.