Még nyolcezer jegy van az Elefántcsontpart elleni meccsre

Fotó: Getty Images / Jamie McDonald

-

Tíz nappal az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott elefántcsontpartiak elleni barátságos mérkőzése előtt még minden kategóriában lehet belépőket vásárolni a találkozóra.


A magyar szövetség (MLSZ) honlapján közöltek szerint a június 10-én kezdődő, franciaországi kontinensviadalt megelőző utolsó hazai összecsapásra „az elmúlt másfél hétben nagy számban fogytak a belépők", de még mintegy 8000 jegy vár gazdára.


A szurkolók 2500, 3500, 5000 és 8000 forintos áron válthatnak belépőt a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában.

A külföldi állampolgárok utalványt vásárolhatnak, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

A magyar válogatott itthon játszó labdarúgói kedden indultak az ausztriai edzőtáborba, ahonnan jövő hét közepén tér haza a csapat, majd pénteken 18 órától a Groupama Arénában lép pályára az Afrika-bajnok Elefántcsontpart ellen. Ezt követően június 4-én Gelsenkirchenben a világbajnok német együttessel vívja utolsó felkészülési meccsét.

A magyarok 44 év után szerepelnek ismét Eb-n: június 14-én Ausztria ellen kezdenek Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal találkoznak, végül 22-én Lyonban Portugáliával csapnak össze.