Még néhány jegy van a magyar–horvátra

Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

-

Mindössze kétszáz jegy maradt a szombati Magyarország–Horvátország barátságos labdarúgó-mérkőzésre a magyar szövetség honlapjának csütörtöki beszámolója szerint.


„Aki az utolsó pillanatban még szeretne jegyhez jutni, a készlet erejéig vásárolhat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express hálózatában” – olvasható a tájékoztatásban.

Az MLSZ azt is közölte, hogy a mérkőzés kiemelt kockázatú, ezért a rendőrség jelen lesz a stadionban és annak közvetlen környezetében. A szövetség egyúttal felhívta a szurkolók figyelmét, hogy „alapos ruházat- és csomagátvizsgálásra” kell számítaniuk, emellett a jegyen szereplő adatokat a rendezők a személyazonosításra alkalmas okmányokban szereplő adatokkal összevetik, és akinek nem egyeznek a jegyen és a hivatalos dokumentumban szereplő adatai, nem léphet be a stadionba.


Újra remek hangulat lehet a Groupama Arénában


„Kérjük a szurkolókat, hogy a beléptetés hatékony ellenőrzése érdekében meghozott biztonsági intézkedéseket támogatandó, időben érkezzenek a stadionba” – írta az MLSZ, amely kiemelte, hogy szorosan együttműködött a magyar hatóságokkal és a biztosításért felelős Készenléti Rendőrséggel.

„Az alkalmazott intézkedéseket az előkészítés során a szurkolók biztonságát és kényelmét szem előtt tartva hozták meg, az elmúlt időszak sajnálatos eseményeire a szervezők megfelelő intézkedésekkel reagálnak” – áll a közleményben.

A két egyaránt Eb-résztvevő válogatott meccse szombaton 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!