Még Jon Snow is feltámadhat az új Trónok harcában

Forrás: HBO

-

Megérkezett a hatodik évad korhatáros előzetese Cersei Lannister háborújával, leszbikus csókkal és Wicked Game-feldolgozással. Utóbbira nem számítottunk.


Az előző évad sokkoló végkifejlete óta mindenki azon izgul, hogy Jon Snow életben marad-e. Tekintve, hogy egy csapatnyi férfi alaposan összeszurkálta, erre nem sok esély mutatkozik, de az új előzetesben mégis meglebegtetik a túlélés lehetőségét.


Sok minden amúgy nem derül ki a hatodik évad történetéről, és ezúttal a könyveket jól ismerő rajongók sem sokkal tájékozottabbak, mint az egyszerű tévénézők. Az előző évad már alaposan eltávolodott George R. R. Martin regényeinek cselekményétől. Mivel az író még mindig csak öt könyvnél tart, ezért az új évad sztorija meg is előzi a regényekét – az alkotók szerint viszont ez nem jelenti azt, hogy ugyanaz történik a sorozatban, mint ami a hatodik regényben fog.


Game of Thrones Season 6: Trailer (RED BAND)

The #GoTSeason6 trailer is here. 4.24.16(WARNING: MATURE CONTENT)Music: “Wicked Game” performed by James Vincent McMorrow

Közzétette: Game of Thrones – 2016. március 8.

Az előzetesben, némileg meglepő módon, Chris Isaak Wicked Game című slágerének feldolgozása hallható. Ezért itt a remek alkalom, hogy megnézzük a David Lynch-féle Veszett a világ autós jelenetét, amely alatt az eredeti szám szól:A Trónok harca 6. évada április 25-én kezdődik az HBO-n.