Még az intézkedő rendőrre is rátámadtak a verekedő társaság tagjai

-

Négy férfi összeverekedett egy szegedi szórakozóhelyen csütörtökön éjszaka, egyikük megütötte az őket szétválasztani próbáló rendőrt is – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.


Szenti Szabolcs közölte, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy testvérpár keveredett szóváltásba két szórakozó fiatallal Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton lévő egyik szórakozóhelyen. A négy férfi a vita hevében egymásnak esett. A verekedés közben az egyikük fején egy sörösüveget is összetörtek.


A verekedésnek a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A testvérpár egyik tagja, a 27 éves K. Tibor a vele szemben intézkedő rendőrt megütötte, majd ellenszegült a rendőri intézkedésnek. A mentők mind a négy verekedőt kórházba vitték, sérüléseik nyolc napon belül gyógyulnak - tudatta az őrnagy.

A négy férfi ellen garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök K. Tibor ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a Szegedi Nyomozó Ügyészségen.