Még 600 szerencsés ott lehet a Groupamában a norvégok ellen

-

Ütközőszektor helyett nézők: újabb 600 jegyet lehet megvásárolni a magyar–norvég labdarúgó-Eb-pótselejtező jövő vasárnapi visszavágójára.


A Groupama Arénában 20.45 órakor kezdődő mérkőzéssel kapcsolatban Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a múlt hét közepén jelentette be, hogy telt ház lesz. Az MLSZ szerdai közleménye szerint – a biztonsági tényezőket maximálisan figyelembe véve – az illetékesek úgy döntöttek, hogy nem tartanak fenn ütközőszektort a hazai és a vendégszurkolók között, és az így felszabaduló helyekre is válthatnak belépőket az érdeklődők.
Mindez azt jelenti, hogy a D4 szektorba szóló mintegy 600 jegy került piacra, ezeket a korábbi csatornákon – a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express hálózatában – lehet megvásárolni 3500 forintos egységáron.
A jelenleg megvásárolható mennyiségen fölül lehetnek még szabad jegyek a mérkőzésre: „amint a D4 szektor jegyei elfogynak, elérhetővé válnak a stadion korlátozott látású helyeire szóló belépők is” – írja az MLSZ honlapja.
A párharc első mérkőzését jövő csütörtökön, szintén 20.45-től rendezik Oslóban.